سیاه نگهداشتن مو
پوست پیاز و پوست سیر، در ماهیتابه حرارت داده شود تا سیاه شود. بعد می کوبیم تا میکس شود. 1 قاشق روغن نارگیل و 1 قاشق روغن خردل به آن اضافه می کنیم. 1 ساعت قبل از حمام ترکیب را به کف سر می زنیم و ماساژ می دهیم.
سیاه نگهداشتن مو
پوست پیاز و پوست سیر، در ماهیتابه حرارت داده شود تا سیاه شود. بعد می کوبیم تا میکس شود. 1 قاشق روغن نارگیل و 1 قاشق روغن خردل به آن اضافه می کنیم. 1 ساعت قبل از حمام ترکیب را به کف سر می زنیم و ماساژ می دهیم.